4 PODIS I DOS GIMNASTES A LA LLIGA ESTATAL IBERDROLA

10/05/2022

Aquest cap de setmana les gimnastes del GAP han estat repartides arreu de l’estat. Per un costat les gimnastes d’Edat Escolar van competir a la tercera fase a Hostalets de Balenyà. Alhora 2 gimnastes del GAP participaven a la lliga professional Iberdrola de gimnàstica artística, fitxades pel Club Gimnàstic Osona, a Gijón.

La Laia Vilà i la Marina Serra, van ser escollides pel club vigatà per substituir a la seva companya Berta Planagumà que es va lesionar a l’últim moment. Les dues gimnastes de Porqueres van entrar les notes de terra i paral·leles a l’equip d’Osona. La seva contribució va ajudar a que l’equip osonenc no baixés a 3a divisió.

Per altra banda a Hostalets el GAP pujava 5 vegades al podi.

En categoria C4 petites, Berta Mach es feia amb el bronze. La mateixa Berta i les seves companyes d’equip, Arlet Pla, Martina Baró i Xènia Garcia, també pujaven al tercer esglaó per equips.

En categoria B4 petites el GAP feia doblet en categoria individual. La porquerenca Mar medina es feia amb l’or mentre que Ivette Doñabeitia guanyava la plata. L’equip integrat per Medina, Doñabeitia, Carla Vicenç i Bruna Viñolas guanyaven també l’or en modalitat d’equips.