3A SETMANA CONSECUTIVA DE PODIS PEL GAP

12/02/2020

Aquest dissabte 8 i diumenge 9 de febrer el Gap va continuar les seves competicions oficials en 3 esdeveniments diferents: Campionat de Catalunya en Edat Escolar, Copa Catalana de Base i Lliga territorial de gimnàstica artística.

En el Campionat de Catalunya en Edat Escolar a Hoatalets de Balenyà, comptien les gimnastes de categoria D4 aparells tan grans com petites. En la catehoria D4 petites la Mariona Noguer va guanyar l'or en individual i en categoria D4 grans la Cèlia Carandell va guanyar el bronze.  L'equip format per Mariona Noguer, Carla Caballero, Berta Sabater i Laia Serra es feien amb el bronze per equips. 

En la Copa Catalana de Base es van estrenar les petites de Base 1. Malgrat no hi va haver medalla, van tenir molts bons resultats en els aparells que fan que hi hagi potencial per clasificar-se per la final.

Ja per últim la Lliga Territorial de Gimnàstica Artísitica es va celebrar a Salt i estava organitzada per els consells esportius de Girona. La secció masculina del Gap va aconseguir un total de quatre medalles. En categoria pre-benjamí l'Albert Fulquet i en Xabi Gutierrez s'estrenaven en competició pujant al segon i tercer esglaó del podi respectivament.

En categoria Benjamí en Pau Noguer es feia amb la plata mentre que el seu equip, Pau Noguer, Abel Coto i joan Bahí es proclamaven campions per equips.

El Gap firma el seu millor inici de temporada des de que es va fundar, el que evidencia la millora de la qualitat d'aquest club que creix any rera any.