3 PODIS PEL GAP EN LA PRIMERA COMPETICIÓ OFICIAL

03/02/2020

 

Aquest dissabte 1 i diumenge 2 de febrer es van iniciar les competicions oficials de la Federació Catalana de Gimnàstica amb la 1a fase del Campionat de Catalunya en Edat Escolar a Vic.

El GAP no podia haver començat millor aquesta temporada oficial. Les gimnastes del GAP van escalar el podi en 3 ocasions.

L’equip de la categoria B4 grans (Ydaira Fausellas, Maria Nadal, Aina Medina i Martina Juscafressa) es proclamava subcampió d’aquesta 1a fase. Alhora, les porquerenques Nadal i Fausellas guanyaven la plata i el bronze respectivament.

Un total de 23 gimnastes de GAP en diferents categories van participar en aquesta primera fase de categoria escolar. Cal destacar la millora tècnica que s’ha evidenciat en totes elles, quedant la majoria, en les posicions més altes de la taula de classificació.

Aquest mateix cap de setmana els entrenadors i gimnastes de competició del GAP assitien a un clínic impartit per Álvaro Montsinos, entrenador i formador de gimnàstica reconegut internacionalment i amb medalles olímpiques en el seu currículum