2 PODIS EN LA CATEGORIA VIA OLÍMPICA 4 EN LA PRIMERA FASE CELEBRADA ONLINE

22/04/2021

La primera fase de la categoria Via Olímpica de gimnàstica artística femenina, es va celebrar el passat 29 de març a can Carreras en format online. Les 12 gimnastes de via olímpica van fer per primer cop els seus exercicis, amb la presència d’un observador de la Federació Catalana a través d’una videotrucada.

Aquest cap de setmana s’han sabut els resultats, que han estat molt profitosos pel GAP, obtenint 2 podis en la categoria VO4.

La Berta Planagumà es va fer amb la plata i continua la seva trajectòria ascendent que ja va demostrar als campionats d’Espanya del 2020. L’equip de VO4 liderat per la Berta i amb Martina Caballero i Carla Jordà, es va fer amb el bronze per equips. Elles també van pujar al podi la temporada passada i s’han mantingut en aquesta primera fase.

La competició es pot veure al canal de youtube de la Federació Catalana de Gimnàstica.

Amb aquestes, el GAP ja suma 14 medalles en el còmput total de totes les primeres fases de GAF i GAM que s’han celebrat.

La setmana que ve s’inicien les segones fases i aquesta vegada seran en format presencial, ja que les restriccions pel COVID així ho permeten.