20/05/2019

Aquest cap de setmana de Festa Major de Porqueres també ha estat una gran festa pel GAP.

Dissabte 18 de maig el matí començava amb l’espectacle A KIND OF MAGIC, un tribut al grup Queen i que servia perquè el GAP continués les celebracions del seu desè aniversari.

Com a novetat el GAP va presentar un exhibició en forma d’espectacle, convertint el pavelló de Porqueres en un veritable teatre. Les diferents actuacions dels gimnastes van estar envoltades de llum, so i muntatges audiovisuals que van fer aplaudir i emocionar als gairebé 600 assistents. Definitivament va ser el millor espectacle que el GAP ha fet per la Festa Major en aquests 10 anys.

A la mateixa hora que 150 gimnastes ballaven i feien acrobàcies al ritme de Queen,14 gimnastes competien a la FINAL DE LA LLIGA TERRITORIAL DE GIMNÀSTICA, dins els Jocs Emporion que es celebrava a Camprodon.

Els resultats no podien ser millors. En categoria Pre-benjamí femení B l’equip format per Júlia Lladó, Martina Baró, Carla Dikavicius i Xènia Garcia es proclamava campió territorial. En modalitat individual  Júlia Lladó i Martina Baró van fre plata i bronze respectivament.

En modalitat masculina, els resultats també van ser molt bons. En categoria pre-benjamí Albert Fulquet i Joan Bahí pujaven al segon i tercer esglaó del podi. En categoria Benjamí l’Andryi Kontsevich es proclamava campió territorial.

Aquest mateix dissabte es va celebrar la 3a FASE DE LA COPA CATALUNYA DE MASCULINA a Salt. Aquesta tercera fase es va notar la millora dels gimnastes porquerencs tan en concentració com en execució. En Pau Sala a promogym 3 es va penjar l’or en individual i va fer 2a nota en arcs i anelles, 3a nota a potro i millor nota a barra fixa.

A categoria de base 3 l’equip format per Pol Cobacho, Eloi Coto i Martí Vilà quedaven en segona posició. Vilà també es penjava el bronze en l’individual malgrat tenir errors no forçats i Cobacho feia notes de podi en alguns aparells.

Alhora a Vic es celebrava la 3A FASE DE LA COPA CATALUNYA DE BASE 8 I VIA OLÍMPICA. Malgrat les gimnastes GAP no es van pujar el podi, cal destacar la 5a posició en barra d’equilibris de la Laia Vilà a Via Olímpica 3, la 3a nota a poltre de Carla Jordà a Via Olímpica 1 i la classificació al campionat de Catalunya de Jordà a VO1 i de Berta Planagumà a Via Olímpica 2.