1 OR, 2 PLATES I 1 BRONZE EN LES DUES COMPETICIONS QUE HA PARTICIPAT EL GAP AQUEST CAP DE SETMANA

20/02/2017

Aquest passat cap de setmana el GAP – Gimnàstica Artística Porqueres- va participar a dues competicions simultàniament. Per una banda a Vic es celebrava la 1a fase de la Copa Catalana de Promogym i Inigym organitzat per la federació Catalana de Gimnàstica. I per un altre costat a Salt es va celebrar la 1a fase de la Lliga Intercomarcal de Gimnàstica Artística Escolar, dins el marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

El gran èxit de resultats el GAP se’l va emportar a Salt. Aquesta era la primera competició per molts dels nostres gimnastes i els nervis estaven a flor de pell. Però l’actitud els gimnastes del GAP va ser exemplar i aquest fet es va veure reflectit en els resultats.

En categoria pre-benjamí b de femenina, l’Aina Medina va pujar al segon esglaó del podi penjant-se la medalla de plata en la seva primera competició. L’equip de Pre-benjamí B format per Aina Medina, Abril Borrell i Abril Serra van fer la tercera posició. En Categoria Benjamí B cal destacar la 8a posició de la Mont Rovira

L’equip de Masculina del GAP va arrasar en els podis a Salt. A la categoria pre-benjamí van tenir un domini absolut guanyant la medalla d’or, plata i diplomes de 4t i 5è lloc. Els premiats van ser respectivament: Andriy Kontsevich, Jan Lluís, Pau Noguer i Marc Pairet. En Categoria Benjamí en Joan Sánchez va guanyar la medalla de plata.

Les gimnastes que van competir a Vic van fer una bona actuació, amb alguns errors no forçats, però amb bones perspectives. Cal destacar la medalla de bronze de la Berta Planagumà a la categoria Inigym 2, ressaltant que era la primera competició que participava aquesta gimnasta de 7 anys.

També destacar les gimnastes de promogym 3, Gemma Castañer i Èlia Vázquez que van obtenir la 6a nota a barra i la 9a a terra respectivament, d’un total d’unes 200 gimnastes que participaven en aquesta categoria.

Tot i que els resultats fan estar molt contents als tècnics del club, és l’actitud, alegria i ganes de superació que han demostrat els gimnastes GAP aquest cap de setmana el que els fa estar realment orgullosos.

El proper diumenge el GAP té una cita a Olot on participarà a la Copa Catalana de Base i Via Olímpica, la divisió amb més dificultat de la gimnàstica estatal, amb la participació de dues gimnastes de 8 anys en la categoria base 2 petites.