TANQUEM LA TEMPORADA AMB 3 MEDALLES AL TROFEU VILA DE SALT

23/07/2018

Ja amb els entrenaments acabats, 14 gimnastes del GAP va participar aquesta cap de setmana al TROFEU VILA DE SALT.

Malgrat ser final de temporada i amb el cansament acumulat de les gimnastes a aquestes alçades, les noies del GAP van fer una bona actuació i es van poder treure alguna espineta clavada dels campionats d’Espanya.

Destaquem la medalla d’or de Carla Jordà i la de xocolata (4art lloc) d’Ona Riera a la categoria base 1. Una treballada medalla de bronze de la porquerenca Gemma Castañer a la categoria base 5, i una medalla de plata i una altra de xocolata per Berta Planagumà i Carla Caballero respectivament a la categoria Via Olímpica 1.

El GAP tanca les portes per agafar forces per la propera temporada, que serà la desena i ja es preparen varies sorpreses per celebrar aquesta efemèride.