ÈXIT DE RESULTATS, ORGANITZACIÓ I PUBLIC A LA TERCERA FASE DE LA LLIGA DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA CELEB

24/04/2017

Aquest passat 22 d’abril es va celebrar a Porqueres la tercera fase la Lliga intercomarcal de Gimnàstica Artística Escolar, organitzada pel GAP i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany amb col·laboració de l’Ajuntament de Porqueres.

El club amfitrió va tenir 5 diplomes i 2 medalles en aquesta tercera fase:

PRE-BENJAMÍ FEMENÍ: Abril Serra 4a classificada

BENJAMÍ FEMENÍ: Mont Rovira 5a classificada. Equip Benjamí medalla de plata (Mont Rovira, Emma Serra, Bel Corominas, Julia Bosch)

PRE-BENJAMÍ MASCULÍ: Andryi Kontsevich medalla d’or i Marc Pairet i Jan Lluís 4a i 5a posició respectivament

BENJAMÍ MASCULÍ: Joan Sánchez 4art classificat.

En aquesta jornada també es donaven els premis de final de la Lliga, guardonant així als gimnastes més regulars en les tres fases. El GAP va aconseguir 2 medalles:

Medalla de bronze per l’Abril Serra i medalla d’or per l’Andriy Kontsevich els dos en categoria pre-benjamí.

Però els aplaudiments més forts del públic els van rebre les seccions de baby-gim (3-5 anys) i de diversitat funcional del GAP, que van fer una brillant exhibició i que va entendrir i emocionar a tot el públic assistent.

L’activitat del GAP no para i el proper dissabte hi ha competició de la categoria base 2 on les dues gimnastes del club porquerenc es juguen la classificació als campionats d’Espanya